Raviurheilun myyntiin ja markkinointiin perustettiin ensimmäinen yhtiö

Satu Lång työskentelee uuden raviurheilun markkinointiyhtiön myyntipäällikkönä.

RAVIURHEILU

Turun, Forssan ja Tampereen raviradat perustivat raviurheilun ensimmäisen myynti- ja markkinointiyhtiön Kavionjälki Oy:n. Yhtiö pyrkii kehittämään myyntiä ja markkinointia sekä luo suuntaviivoja raviurheilun tapahtumakehittämisessä.

Myyntipäällikkönä aloitti heinäkuun alussa vahvan liiketoiminnan ja myynnin taustan omaava Satu Lång.

Kavionjälki hoitaa alueen myynnin sekä markkinoinnin kokonaisuuksia jatkossa niin lähtöjen kumppanuuksiin, tapahtumanäkyvyyteen, raviareenojen monipuoliseen hyödyntämiseen sekä tapahtumien ravintola- ja elämyspalveluihin liittyen.

Raviurheilun myyntiin ja markkinointiin ei ole aikaisemmin panostettu tässä määrin raviratojen toimesta.

Kavionjälki Oy:n toimitusjohtajana toimii Turun Hippos ry:n toimitusjohtajana toimiva Eeva Karvonen ja johtoryhmään kuuluu Karvosen ja Långin lisäksi Forssan ja Tampereen raviratojen toimitusjohtaja Elina Hirvonen.

Satu Lång on luottavainen mahdollisuuksiin saada tuloksia myös myyntieurojen puolelta.

– Olen jo kartoittanut kumppanuuksien mahdollisuuksia ja hakenut uusia avauksia. Olen saanut erittäin positiivisen vastaanoton ja pyrin saaduista tiedoista kehittämään myyntisalkkua sekä palveluita kumppaneiden suuntaan, Lång viitoittaa.

Hevostaustaa Lång on kerryttänyt hevosenomistajana, Forssan Seudun Hippos ry:n hallituksessa ja sitä kautta myös Pilvenmäen Kuninkuusravien 2022 järjestelyissä.