Tammipartion lastenteatterin Peter Pan valloittaa Sipilänmäen

Tammipartion lastenteatterin Peter Pan -työryhmää harjoituksissa. Kuva: Tammipartion lastenteatteri.
Tammipartion lastenteatterin Peter Pan -työryhmää harjoituksissa. Kuva: Tammipartion lastenteatteri.

TEATTERI.

Piikkiöläinen Tammipartion lastenteatteri esittää Peter Pan -näytelmän Sipilänmäen kesäteatterissa. Näytelmän on kirjoittanut J. M. Barrien alkuperäisteoksen pohjalta Pirjo-Riitta Tähti. Ohjauksesta vastaa Essi Vuori.

Tutussa klassikkotarinassa Peter Pan ja Helinä johdattavat Leena, Mikko ja Jukka Sulosen seikkailuun ihmeellisessä Mikä-Mikä-Maassa, jossa kadonneet lapset haikailevat taskujen perään. Kapteeni Koukku heittää kapuloita rattaisiin, sillä Peter on napattava keinolla millä hyvänsä.

Peter Pan -näyttämöteoksen laulut on sanoittanut Okko Makkonen ja säveltänyt Seppo Wahl. Musiikin sovitus ja laulutaustat ovat Pasi Ketolan käsialaa. Näyttelemisestä, lavastuksesta, puvustuksesta, tekniikasta, kahvilasta ja kaikesta muusta produktioon liittyvästä parkkipaikkaopastuksesta lähtien vastaavat Tammipartion nuoret tai ikinuoret tekijät.

Näytelmä vaihtuu joka kesä, mutta meno ja meininki on samaa taattua laatua; Tammipartion kesäteatterin tavoitteena on saada sekä lapset että vähän varttuneemmatkin katsojat hyvälle mielelle. Kaikki teatterin tuotot ohjataan suoraan piikkiöläiseen partiotyöhön.

Sipilänmäen kesäteatteri sijaitsee Kaarinan kaupungissa Piikkiön puolella.

Esityskausi: 11.–25.8.2024.

Turun Seutusanomat