Perinteinen kirpputori taas Muumiparkissa

Naantalin omakotiyhdistysten järjestämä suosittu takakonttikirppis järjestetään taas tänä vuonna, sunnuntaina 1. syyskuuta.

NAANTALI

Jo perinteeksi muodostunut naantalilaisten omakotiyhdistysten takakonttikirppis järjestetään sunnuntaina 1. syyskuuta Muumiparkissa.

Naantalin Omakotiyhdistys ry, Merimaskun Omakotiyhdistys ry ja Rymättylän Pienkiinteistöyhdistys ry ovat tiivistäneet yhteistyötään jo muutaman vuoden ajan. Näkyvimpänä yhteistyönä tämä omakotiyhdistysten kirppis Muumiparkissa järjestetään nyt kolmannen kerran. Kirppistapahtuma kesän päätteeksi, syyskuun alussa, aloittaa myös mukavasti talvikauden aktiviteetit. Tähän asti säätkin ovat olleet varsin suosiolliset tälle ulkona pidettävälle tapahtumalle.

Kirppis tarjoaa mahdollisuuden tavaran kierrättämiseen. Itselle tarpeettomiksi käyneet tavarat ja vaatteet löytävät kirppiksellä helposti uuden omistajan. Tavarat on helppo lastata autoon ja peräkärryyn, joista myynti tapahtuu.

Myös myyntipöydän myytäville tavaroilleen voi tuoda mukanaan tai vaikka levittää maton parkkiruudulle, josta tavaroita on helppo tutkailla. Tämä syyskuun alun kirppis tarjoaa mahdollisuuden suursiivoukselle tai vaikkapa mahdollisuuden kodin entisen sisustuksen myymiselle ja uuden hankkimiselle.

Erityisesti lasten vaatteet ja lelut ovat olleet suosittuja niin myynti- kuin ostotuotteitakin. Muutamat ovat jopa löytäneet uuden harrastuksen itselleen kirppistavaroiden myötä. 

Kirppiksellä on tänäkin vuonna, edellisten tapaan, myös oheistoimintaa.

Kirppiksen kierrosten lomassa pääsee myös kahvilaan, jonka järjestää Café Akseli. Suurempaan nälkään tuo helpotusta makkaran grillaus, jossa grillimestareina ja myyjinä toimivat Merimaskun omakotiväki.

Matkailutila Holvin Alpakat ja Mira Tiinus myös ovat entiseen tapaan mukana kirppisväkeä ilahduttamassa. Alpakat ovat hellyttävä ja turvallinen tuttavuus niin pienille kuin varttuneemmillekin kirppiskävijöille.

Viime vuonna mukana ollut Naantalin VPK osallistuu tänäkin vuonna tapahtumaan. Viime vuonna monet lapset pääsivät paloauton ratin taakse istumaan, mistä on kuultu vielä pitkin vuotta.

Kirppistapahtuma alkaa sunnuntaina kello 11 ja päättyy klo 14.

Kirppiksen tapahtuma-alue on radan viereinen parkkipaikka. Alueelle tultaessa oikeanpuoleinen tie vie parkkialueelle, missä on tapahtumassa kävijöille maksuton pysäköinti.