Koripallojunioreille kerättiin euroja

Muun muassa Sasu Salin ja Carl Lindbom kunnioittivat hyväntekeväisyystapahtumaa läsnäolollaan.

HYVÄNTEKEVÄISYYS

Tänä vuonna oli Naantalin Kultaranta Resortin vuoro isännöidä vuotuista hyväntekeväisyysgolf -tapahtumaa, Chus Matteo Golfia. Naantalilaisen Jouni Jäppisen organisoima tapahtuma kerää vuosittain entisiä ja nykyisiä huippu-urheilijoita, valmentajia, yritysmaailman ihmisiä ja muita golfista sekä nuorten urheilijoiden auttamisesta kiinnostuneita ihmisiä yhteen hyvän tarkoituksen vuoksi.

Chus Matteo Golfin tuotot käytetään pääsääntöisesti koripallojuniorien hyväksi. Useina vuosina – kuten taas ensi vuonna – golftapahtuman ansiosta Naantalissa voidaan järjestää nuorten koripalloleiri, joka majoituksineen, ruokailuneen ja valmennuksineen on junioreille lähes ilmainen.

– Ensi vuosi on iso vuosi suomalaisessa koripallossa, sillä Tampereella järjestetään yksi EM-kisojen alkulohkoista. Naantalissa on taas junioreille leiri/valmennusklinikka ja vuosien varrella näissä tapahtumissa kertyneitä yhteistyökumppaneita tulee Naantaliin golfaamaan ja tutustumaan Naantalin upeisiin nähtävyyksiin. Meillä on viikko monipuolista toimintaa Naantalissa ensi vuonna, kertoo Jouni Jäppinen.

Jäppinen korostaakin yhteistyökumppaneiden valtavaa merkitystä – ilman heitä ei eurojen kerääminen juniorien hyväksi olisi mahdollista.

– Naantalin kaupunki, kylpylä, Kultaranta Resort, Muumimaailma, lukuisat alueen yritykset sekä tietenkin urheilijat…iso kiitos kaikille heille, jotka ovat mukana mahdollistamassa junioreille laatuvalmennuksen perheiden taloudellisesta tilanteesta riippumatta, kiittelee Jäppinen.

Espanjalaisen huipputason koripallovalmentajan Chus Matteon nimeä kantavaa hyväntekeväisyysgolfia on järjestetty nykyisellä konseptilla kahdeksan vuoden ajan.

Tapahtumissa kerätyillä varoilla on järjestetty koripalloleirejä ja valmennusklinikoita Naantalissa ja Espanjassa.

– Yli 300 junioria on päässyt vuosien varrella huippuvalmennukseen näiden tapahtumien ansiosta, kertoo Jouni Jäppinen.

Golftapahtumissa tärkeintä on osallistuminen, mutta toki tuloksetkin lasketaan. Kisa pelattiin tänä vuonna neljän hengen joukkuekisana.

Naisten sarjan voitti Kultarannan joukkue ja miesten sarjan Nero Lattialämmitys. Kilpailuun osallistui yhteensä 64 pelaajaa ja paikalla tapahtumassa oli yhteensä 90 ihmistä mukana.