Kirjastoautokiertueella nautitaan musiikista, sirkuksesta sekä Touhu-kanin tempuista

Turun kirjastoauto. Kuva: Heli Koskinen.
Turun kirjastoauto. Kuva: Heli Koskinen.

Viime vuonna startattu Turun kirjastoautokiertue jatkuu uusin sisällöin, kun kirjastoauto tuo kyydissään esityksiä ja taideohjelmaa kirjastoauton pysäkeille. 

TURKU.

Turun kirjastoautokiertueen esitykset ovat maksuttomia ja kaikenikäisille soveltuvia. Esiintyjät kiertueelle valittiin Kulttuurin kärkihankkeen pop-up-taiteen-ohjelmahaun kautta.

Sirkustaiteilija Teemu Skönin TemppuSirkus Show on ilahduttava sirkusesitys kaikenikäisille täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita tiistaina 13. elokuuta.

Sirkustaiteilija Lida Kuusiston Touhu-kanin päiväajelulla saadaan seurata vuorovaikutteisen ja sosiaalisen Touhu-kanihahmon seikkailuja. Touhu kohtaa yleisön yllätyksellisesti temppuillen sekä erilaisin taidemenetelmin keskiviikkona 14. elokuuta.

Antti Ainola ja Nuppu Ervasti esittävät kaikenikäisille sopivia improvisoituja kappaleita, jotka luodaan erilaisten musiikki-improvisaatiotekniikoiden avulla yleisön toiveiden pohjalta yhdessä. Ainolan ja Ervastin esiintyminen on vielä torstaina 15. elokuuta Turun Taiteiden yön aikaan.

Kirjastoautokiertue on Turun kaupungin kulttuurin kärkihankkeen ja kirjastopalvelujen järjestämä konsepti, jolla tuodaan kesäistä kulttuuriohjelmaa kirjastoauton pysäkeille eri puolille Turkua. Kirjastoautokiertueella lisätään kiinnostavaa taide- ja kulttuuritarjontaa kaupungin eri asuinalueille.

Oheisesta linkistä voi tarkistaa pysäkkiaikataulun.

Turun Seutusanomat