Ulkojumppatapahtumat jatkuvat kesäkuussa Paimiossa

Kesäkuussa jumpataan sekä parvekkeilla ja pihoilla että leikkipuistoissa. Kuva: Paimion kaupunki.
Kesäkuussa jumpataan sekä parvekkeilla ja pihoilla että leikkipuistoissa. Kuva: Paimion kaupunki.

PAIMIO.

Maksuttomat parvekejumpat jatkuvat 17.6. asti Paimion keskustan tuntumassa sijaitsevien kerrostalojen tuntumassa. Maanantaisin kello 12 jumpataan Jousikuja 6 -taloyhtiön pihalla ja leikkipuistossa, kello 13 Apilatien 2-8 pihalla sekä kello 14 Senioritalojen pihalla, osoitteessa Paltantie 6. Tapahtumissa on säävaraus.

Jumpata voi omalla parvekkeella tai pihalla, seisten tai istuen. Jumpan kesto on 30 minuuttia. Parvekejumpat järjestää Paimion kaupungin liikuntapalvelut.

Leikkipuistojumppia toteutetaan keskiviikkoisin kello 17.30 eri leikkipuistoissa 26. kesäkuuta asti.

Keskiviikkona 5.6. ​ ja sitä seuraavalla kerralla 12.6. jumpataan Puistontien leikkipuistossa, osoitteessa Puistotie 8. Kahdeksi viimeiseksi kerraksi siirrytään Saaren leikkipuistoon, osoitteeseen Metsäsaarentie 20.

Toiminnan tarjoavat Rajattomasti liikuntaa -kunnat yhteistyössä Paimion liikuntapalveluiden, MLL Paimion paikallisyhdistyksen ja Paimion Naisvoimistelijoiden kanssa. Muutokset ovat mahdollisia.

Liiqquu leikkipuistojumppa ® tunnit sopivat kaikille ulkojumpasta kiinnostuneille aikuisille. Tunnille voi tulla lasten kanssa tai ilman. Lapset ovat huoltajan vastuulla.

Leikkipuistojumppa sopii niin aloittelijalle kuin pidempäänkin liikkuneelle. Ulkoiluvaatetus riittää, sillä muut välineet löytyvät ohjaajalta. Toiminnan lähtökohtana on Liiqquu Leikkipuistojumppa®.

Katariina Mäkinen-Önsoy