Strand Properties avaa toimiston Turkuun

Turun seudulta kotoisin olevan Kivirannan pariskunnan Espanjaan perustama kiinteistönvälitysyhtiö on kehittänyt edistyksellistä teknologiaansa yhdessä Suomen johtavan teknologiayhtiö Reaktorin kanssa.

YRITYSUUTISET.

Strand Properties on lyhyessä ajassa noussut yhdeksi merkittävimmistä kiinteistönvälitysalan toimijoista Espanjan Aurinkorannikolla sekä Mallorcalla.

Naantalilaisparin, Sirena ja Anssi Kivirannan perustama yritys aloittaa laajentumisen Euroopassa ja avaavansa toimistot Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun elokuun aikana.

Kivirannat tunnetaan esimerkiksi Turun alueella Bo LKV:n perustajina. Pariskunta myi sittemmin omistuksensa Bo LKV:stä ja loi uuden brändin Espanjaan.

– Meillä on nyt hyvin selkeä ymmärrys erilaisista kiinteistönvälitysyritysten käytössä olevista järjestelmistä niin Etelä-Euroopassa kuin esimerkiksi Suomessa. Olemme luoneet sellaisen järjestelmän, jossa käyttäjäystävällisyys, viimeisin teknologia, design ja tekoälyn oivaltava hyödyntäminen on niputettu yhteen erittäin toimivaksi kokonaisuudeksi, kertoo Sirena Kiviranta.

– Olemme päässeet rakentamaan Strandin konseptin niiden oppien mukaisesti ja pystymme tarjoamaan parhaan mahdollisen yhteistyömallin tuleville Strandin välittäjille Suomessa, hän jatkaa.

Strandin strategisena kumppanina ohjelmistoratkaisua on kehittämässä suomalainen teknologiayhtiö Reaktor.

Yritys aikoo laajentua Euroopassa myös Espanjan ja Suomen lisäksi. Oman järjestelmän ansiosta uusien maiden avaaminen ja konseptin monistaminen on luotu helpoksi toteuttaa.

– Olemme erittäin kansainvälinen organisaatio jo nyt ja Espanjan tiimimme koostuu liki 20:stä eri maasta Espanjaan muuttaneesta kiinteistönvälityksen asiantuntijasta eli meillä on luotettavat yhteydet joka puolelle, kun suunnittelemme laajentumista Euroopassa, kertoo Anssi Kiviranta.

Strand Properties on naantalilaisen Strand Group Oy:n 100%:sti omistama kiinteistönvälitysyritys Espanjassa.

Katariina Mäkinen-Önsoy