Naantalissa viikonloppuna loppuunmyyty venenäyttely

Naantalin Venemessut
Naantalin Venemessujen avajaisia vietetään perjantaina 24.5. kello 16, jolloin kansanedustaja Ville Valkonen saapuu lausumaan avajaissanat.

NAANTALI.

Naantalin Venemessujen laiturit pullistelevat toinen toistaan upeampia aluksia. Yhteensä tapahtumassa on lähes 100 näytteilleasettajaa ja veneitä reilusti yli sata.

– Laituripaikkojen osalta tilanne on se, että muutamalle viime hetken kyselijälle on jo jouduttu tuottamaan pettymys ja osallistuminen ei ole ollut mahdollista, kun tilaa ei vain ole, kertoo Naantalin Venemessujen toimitusjohtaja Tuomas Levanto.

Messujen venemäärä johtuu muutamasta eri syystä. Venekauppa ei ole tänä keväänä käynyt toivotulla tavalla, ja veneitä on paljon myyjäliikkeiden varastoissa. Toinen syy on se, että Naantalissa on aina kauppa kuitenkin käynyt ja siksi veneet halutaan nyt tuoda vesille ja näytille, ja myöskin koeajettaviksi.

– Olemme aina saaneet positiivista palautetta venemyyjiltä Naantalin Venemessujen konseptista. Alueelle on vapaa sisään pääsy, veneitä voi käydä koeajamassa ja Naantaliin on helppo lähteä koko perheen voimin tutustumaan veneisiin. Eli ostajat ovat liikkeellä ja ympäristö oikeanlainen, miettii Tuomas Levanto.

Naantalin Venemessujen avajaisia vietetään perjantaina 24.5. kello 16, jolloin kansanedustaja Ville Valkonen tulee julistamaan messut alkaneeksi. Samassa yhteydessä julkistetaan myös vuoden 2024 Saaristomeri -palkinnon saaja.

Naantalin Venemessut jatkuvat Naantalin rannassa sunnuntaihin saakka. Messubileissä kansaa viihdyttää Portion Boys ja messujen päiväohjelmaan sisältyvät muun muassa Fashion Teamin muotinäytökset, joissa on myös julkkisvieraita ja livemusiikkia.

Naantalin Venemessut järjestetään 24.–26. toukokuuta Naantalin Vanhankaupungin pienvenesatamassa.

Turun Seutusanomat