Naantalin Musiikkijuhlat Turun Seutusanomien lukijoiden suosikki

    MITÄ MIELTÄ

    Turun Seutusanomien tämänvuotinen uusi Mitä Mieltä -nettigallup keskittyi tällä kerralla Turun alueen musiikkitapahtumiin. Kysyimme lukijoiltamme, mikä tai mitkä musiikkitapahtumat ovat heidän suosikkejaan.

    Tämänkertainen Mitä Mieltä -gallup oli lukijoiden mielestä niin kiinnostava, että saimme komeat 50 vastausta gallupiimme.

    Vastauksissa oli mahdollista valita suosikki Ruisrockin, Playa del Raision, Naantalin Musiikkijuhlien, Saaristo Festivaalin ja Down by the Laiturin listalta; vastaajat saivat valita yhden tai useampia suosikkejaan. Lisäksi oli kuudes vaihtoehto, eli jos oma suosikki oli joku edellä mainitun listan ulkopuolelta, sen sai kirjoittaa vastaukseen.

    Lukijamme mainitsivat suosikkitapahtumikseen lyhyen listamme ulkopuolelta Vauhti Kiihtyy -festivaalin, Aura Festin, Kesärauhan ja Slot festivaalin.

    Selvästi eniten kannatusta sai kuitenkin Naantalin Musiikkijuhlat, jonka suosikikseen nosti 24 vastaajaa. Down by the Laituri sai yhdeksän ääntä, Ruisrock seitsemän ääntä, Playa del Raisio viisi ääntä ja Kaarinassa järjestettävä Saaristo Festivaali neljä ääntä.

    Mitä Mieltä -gallupissamme oli tällä kertaa palkintoina kaksi kahden lippupakettia Naantalin Musiikkijuhlille. Arvonnassa arpaonni suosi Ilari Niukkoa ja Seija Maisalaa. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.