Naantaliin Ivana Helsingin myymälä

Ivana Helsinki & Friends -pop up -myymälä avaa ovensa Naantalin Vanhassakaupungissa perjantaina 24. toukokuuta. Samaan aikaan vietetään Naantalin Venemessujen avajaisia.

YRITYSUUTISET.

Muotisuunnittelija Paola Suhosen perustama Ivana Helsinki on Suomen kansainvälisesti tunnetuin muoti-, muotoilu- ja taidebrändi, joka juhli viime syksynä 25-vuotisjuhlavuottaan.

Ivana Helsinki & Friends -konsepti jalkautuu kesän ajaksi useisiin eri suomalaiskaupunkeihin. Naantalissa myymälä avautuu Naantalin Venemessujen avajaispäivänä perjantaina 24. toukokuuta ja on avoinna joka päivä elokuun loppuun asti.

Muotibrändi on tunnettu ennen kaikkea mekoistaan, joissa yhdistyvät skandinaavinen estetiikka, slaavilaisuus sekä nostalginen vintage-maailma.

– Naantalin myymälään on tulossa paljon värejä, printtejä ja kesäisiä malleja, luvassa on oikea mekkojen karkkikauppa. Kokovalikoimamme on myös designer-brändille poikkeuksellisen laaja, 34:stä aina 50:een, Paola Suhonen kuvailee.

Liiketila myymälälle löytyi Naantalin Vanhankaupungin rannasta, niin sanotusta Snickarin talosta, jota operoi Sunborn Saga Oy. Talon toisessa päädyssä toimii ravintola Snickari.

– Olemme iloisia voidessamme tarjota kansainvälisesti tunnetulle muotibrändille mahdollisuuden olla osa Naantalin kesäelämää. Uskomme, että tämä yhteistyö lisää osaltaan kiinnostusta tulla Naantaliin ja Vanhaankaupunkiin niin paikallisten kuin matkailijoidenkin keskuudessa, uskoo Sunborn Saga Oy:n toimitusjohtaja Riikka Kuusniemi.

Turun Seutusanomat