Valonian ekovinkki | Korjaa.se on rikkinäisten tavaroiden ja korjaajien kohtauspaikka

YMPÄRISTÖ.

Nykyinen kulutusyhteiskunta synnyttää mittavia ympäristöongelmia – kiertotalouden myötä tuotteiden elinkaari pitenee ja materiaalit saadaan paremmin kiertoon. Korjauspalvelut ovat keskeisessä roolissa kestävämmän elämäntavan rakentamisessa: ne tarjoavat vanhoille tavaroille ja laitteille uuden elämän.

Suomessa monilla pienillä korjausalan toimijoilla ei kuitenkaan ole omia verkkosivuja, ja perinteiset hakupalvelut eivät aina tarjoa luotettavia tai ajantasaisia yhteystietoja. Tämä vaikeuttaa rikkinäisten tavaroiden omistajien ja korjauspalveluiden ammattilaisten kohtaamista.

Korjaa.se on maksuton verkkopalvelu, linkki rikkinäisten tavaroiden omistajien ja paikallisten korjausalan ammattilaisten välillä. Palvelu lanseerattiin äskettäin myös Varsinais-Suomeen, jossa kaivataan lisää tietoa paikallisista tekijöistä.

Palvelu tarjoaa varmennettuja kontakteja korjaus- ja huoltopalveluita tarjoaviin yrityksiin. Korjaa.se mahdollistaa pienten toimijoiden näkyvyyden ja auttaa kuluttajia löytämään luotettavia korjaajia.

Miten mukaan?

  • Tutustu Korjaa.se -sivustoon ja katso, mitä palveluja omalla alueellasi on tarjolla. Voit suodattaa yrityksiä myös asiasanan mukaan (esimerkiksi polkupyörä / jalkineet / kodinkoneet / soittimet).
  • Ilmoita yrityksesi mukaan: Jos tarjoat korjaus- tai huoltopalveluita, liity mukaan täyttämällä lomake sivulla ”Mukaan palveluun” saadaksesi näkyvyyttä.
  • Levitä sanaa: Jaa tietoa Korjaa.se -palvelusta korjausalan yrittäjille ja kannusta heitä liittymään mukaan.

Korjaa.se -alustan ovat kehittäneet Ekokumppanit Oy:n ja Pirkanmaan Jätehuolto Oy.

Miriam Sewón
Valonia