Lakko pysäyttää merkittävän osan Fölin liikenteestä

Turun seudun joukkoliikenne Föli. Kuva: Turun Seutusanomien arkisto.
Turun seudun joukkoliikenne Föli. Kuva: Turun Seutusanomien arkisto.

LIIKENNE.

Auto- ja kuljetusalan työntekijäliitto AKT ja Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry  osallistuvat laajoihin poliittisiin lakkoihin ja se vaikuttaa Fölin liikenteeseen keskiviikkona 14.2. ja torstaina 15.2. sekä torstain jälkeisenä yönä. Liikenne palautuu normaaliksi perjantaiaamuun 16.2. mennessä.

Bussit kartalla -palvelusta voi tarkistaa liikenteessä olevien linjojen sijainnin. Reittiopas ei valitettavasti päivity lakon aikana. Peruutetut vuorot ovat kuitenkin nähtävissä reittioppaan pysäkkiaikatauluista kuten myös Omat Pysäkit -palvelusta.

Turun seudun joukkoliikenteen ajantasainen tieto ajamattomista ja ajettavista vuoroista löytyy täältä. Föli suosittelee varaamaan tavallista enemmän aikaa matkustamiseen, sillä liikenteessä olevat bussit voivat olla normaalia täydempiä.

Turun Seutusanomat

 

 

Tiesitkö?

• Turun seudun joukkoliikenne eli Föli on Turun, Kaarinan, Raision, Naantalin, Liedon ja Ruskon alueella toimiva joukkoliikennejärjestelmä. Kuntarajoista riippumaton Föli-liikenne alkoi heinäkuussa 2014. Paimio liittyy Föliin heinäkuussa 2024.