Kaarinantien jalankulku- ja pyöräilyväylää päällystetään

Päällystyksellä parannetaan jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta. Kuva: Varsinais-Suomen ELY-keskus.
Päällystyksellä parannetaan jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden turvallisuutta. Kuva: Varsinais-Suomen ELY-keskus.

KAARINA.

Jalankulku- ja pyöräilyväylä päällystetään Uudenmaantien (tie 110) ja Uuden Littoistentien väliseltä matkalta, pois lukien lyhyt osuus Krossinkaaren ja Helsingin valtatien välillä, jonka päällyste on hiljattain jo uusittu.

Jalankulku- ja pyöräilyväylän päällystäminen on osa jalankulku- ja pyöräily-yhteyksien liikenneturvallisuuden parantamisen urakkaa. Tällä viikolla alkaneet päällystystyöt jatkuvat viikon 25 ajan.

Päällystystöillä on vaikutusta etenkin jalankulku- ja pyöräilyväylällä sekä risteysalueilla myös ajoneuvoliikenteeseen. Paikalla on liikenteenohjaus ja tielläliikkujien on syytä varautua pieniin viivästyksiin. Työmaan läheisyydessä on noudatettava varovaisuutta.

Urakassa on jo toteutettu Verkakaaren liittymän parannustoimenpiteitä ja tällä hetkellä työt ovat käynnissä Laasmäenkadun liittymän kohdalla. Pääosin urakan työt ovat valmistumassa kesäkuun aikana.

Liikenneturvallisuuden parantamistöitä suoritetaan yhteistyössä Kaarinan kaupungin sekä Fintraffic Oy:n kanssa. Urakoitsijana hankkeessa toimii Rajukivi Oy.

Turun Seutusanomat