Paikka auki nuorelle järjestötyöntekijälle

Turun Lähimmäispalveluyhdistys järjestää monimuotoista toimintaa ikäihmisille.

VANHUSTYÖ

Turun Lähimmäispalveluyhdistys ry hakee alle 30-vuotiasta nuorta aikuista, joka on vailla työpaikkaa, vuoden mittaiseen työsuhteeseen. Lähimmäispalveluyhdistyksen projektikoordinaattori Helena Norokallio vielä tarkentaa, että sopivan työntekijän löydyttyä työsuhteen pituutta, päivittäisiä työaikoja ja työn sisältöä voidaan räätälöidä yhteensopivaksi työntekijän ja Lähimmäispalveluyhdistyksen kanssa.

Turun Lähimmäispalveluyhdistys edistää sosiokulttuurista vanhustyötä ja vähentää ikääntyneiden yksinäisyyttä ja syrjäytyneisyyttä. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys toimii aktiivisena yhteiskunnallisena vaikuttajana ja tukee kansalaistoimintaa.

– Olemme paikallinen, sitoutumaton ja voittoa tavoittelematon yhdistystoimija sekä innovatiivinen organisaatio, joka tekee laajaa yhteistyötä yli sektorirajojen. Hanketoimintamme on monipuolista ja innostavaa, kertoo Helena Norokallio.

Alle 30-vuotiaalle työttömällä olisi nyt siis työpaikka tarjolla. Järjestötyöntekijän palkkaamiseen on rahoitus, joka mahdollistaa vuoden mittaisen työsuhteen.

– Tehtävä on osa STEA:n Paikka auki- avustusohjelmaa. Edellytämme kiinnostusta ihmisten parissa työskentelyyn ja positiivista asennetta vanhusten kohtaamiseen, kertoo Helena Norokallio.

Järjestötyöntekijän tehtäviä ovat muun muassa vanhusten ja vapaaehtoisten opastaminen, tiedotteiden ja mainosten tekeminen, ryhmien ohjaamisessa avustaminen ja ohjelman järjestäminen sekä vapaaehtoisten koulutuksessa avustaminen. Työnkuva muotoutuu työntekijän omien kiinnostusten ja osaamisen mukaan. Työntekijällä voi olla esimerkiksi median, taiteen tai liikunnan osaamista, ja näiden taitojen mukaisesti sovitaan tarkempi työnkuva.

Edellytyksinä hakijalle ovat alle 30 vuoden ikä, hakijan pitää olla työtön työnhakija, hänellä tulee olla kiinnostusta ihmisläheiseen ammattiin, halu kohdata ikäihmisiä ja mahdollisuus sitoutua työhön vuodeksi,

– Työpaikalla on oma mentori/ohjaaja, jolta järjestötyöntekijä saa tukea. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän innostavassa ilmapiirissä. Työnohjausta ja koulutusta on saatavilla, ja henkilökuntatapahtumia järjestetään säännöllisesti, mainostaa Norokallio.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 28.2.2023 mennessä osoitteella helena.norokallio@kotikunnas.fi.

Lisätietoja antaa Helena Norokallio, puhelin 044 0820 213.

Lisätietoja Kotikunnaan toiminnasta löytyy osoitteesta www.kotikunnas.fi.

Turun Lähimmäispalveluyhdistys on Turun Seutusanomien kanssa yhteistyössä muun muassa juuri alkavassa ”Liiku lähellä, viesti vertaisena” -hankkeessa.