Törkeitä ylinopeuksia Liedossa ja Sauvossa

Poliisin tehtävät joulun aikaan lisääntyivät viime vuodesta. Kuva: Seutusanomien kuva-arkisto.

Liedossa ja Sauvossa mitattiin viikonloppuna törkeitä ylinopeuksia.

Moottoripyöräpoliisi mittasi sunnuntai-iltana kello 19.25 Liedossa moottoritiellä henkilöautolle nopeuden 185 km/h rajoituksen ollessa 120 km/h. Auto ohitti mittaushetkellä neljä autoa. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, ja hänet määrättiin ajokieltoon.

Poliisipartio mittasi maanantain vastaisena yönä, puolenyön aikaan Sauvossa Sauvo-Kemiöntiellä henkilöautolle nopeuden 150 km/h rajoituksen ollessa 80 km/h. Kuljettajana oli poikkeusluvalla B-luokan ajo-oikeuden saanut 17 -vuotias nuorimies. Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, ja kuljettaja määrättiin ajokieltoon.