Poliisi: Mieshenkilö löytyi hukkuneena Paraisilla

POLIISI. Ulkopuolinen henkilö ilmoitti hätäkeskukseen 24. huhtikuuta puoli kahdeksan aikoihin aamulla Garsbölen saaren edustalla vedessä olevasta ruumiista. Tapahtumapaikalla kävivät pelastuslaitoksen helikopteri sekä ensivaste merivartioston veneellä.

Tapahtumapaikalta vainajan vierestä löytyi soutuvene ja vainajan käsi oli kietoutunut veneen kiinnitysköyteen. Vainajan henkilöllisyys on poliisin tiedossa ja omaisille on ilmoitettu kuolemasta. Vainajalla oli päällään tavanomaiset ulkovaatteet. Hän oli syntynyt vuonna 1945.

Asiaan ei epäillä liittyvän rikosta. Poliisi selvittää vainajan liikkeitä ennen tämän kuolemaa ja pyytää apua kansalaisilta. Silminnäkijän mukaan veneen löytöpaikan suunnalta on kuulunut kovaäänistä puhetta 24.4.2019 yöllä pimeän aikaan. Vihjeet voi ilmoittaa sähköpostiin vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse virka-aikana numeroon 0295 444 984.

Poliisi jatkaa asian tutkimista kuolemansyyntutkintana. Asiasta ei tiedoteta enempää.