Tuplaratti saman yön aikana

Poliisilla riitti taas tehtäviä liikenteen valvonnassa. Kuva: Seutusanomien kuva-arkisto.

POLIISIUUTISET. Mynämäellä sattui viikonloppuna harvinainen tapaus, kun sama kuljettaja kärähti rattijuopumuksesta kahdesti lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Poliisipartio pysäytti lauantain puolella, kello 23.50 Mynämäellä Keskuskadulla henkilöauton, jonka kuljettaja puhalsi alkometriin 2,30 promillea. Kuljettaja vietiin Raision poliisiasemalle tarkkuusalkometrikokeeseen, ja hänet määrättiin ajokieltoon, jonka jälkeen hänet päästettiin vapaaksi. Poliisille ilmoitettiin sunnuntain puolella kello 2.25, että sama henkilö oli lähtenyt ajamaan autollaan Mynämäen Keskuskadulta. Poliisi tavoitti henkilön hetken päästä eräästä asunnosta, ja kuljettaja puhalsi alkometriin 1,63 promillea. Asiaa tutkitaan kahtena törkeänä rattijuopumuksena ja kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta.

Nousiaisissa poliisipartio pysäytti lauantaiaamuna kello 09.15 Kaitaraistentiellä henkilöauton, jonka kuljettajalle tehty huumepikatesti näytti positiivista amfetamiinille ja kannabikselle. Kuljettaja oli jo valmiiksi ajokiellossa. Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksesta.