Poliisin kiinniottama mies menehtyi

Poliisin maanantaina kiinni ottama, voimakkaasti poliisia vastustanut mies menehtyi elvytyksestä huolimatta poliisitalolla.

Poliisi yritti pysäyttää henkilöautoa kuljettaneen miehen Turussa Kalevantiellä. Auto ei kuitenkaan pysähtynyt, vaan lähti poliisia pakoon pitkin Itäistä Pitkääkatua sekä Hämeenkatua. Hämeenkadun ja Uudenmaankadun risteyksessä poliisi sai sumputettua pakenevan ajoneuvon usealla poliisiautolla. Vielä tässä vaiheessa pakenevan auton kuljettaja peruutti päin poliisiautoa.

Kuljettajan ulos saamiseksi autosta auton ikkunat jouduttiin rikkomaan. Kuljettaja vastusti erittäin voimakkaasti kiinniottoa. Poliisi käytti sähkölamautinta henkilön rauhoittamiseksi.

Kuljettajana ollut mies kuljetettiin Turun poliisitalolle kiinniotettuna. Mies vastusti edelleen voimakkaasti poliisin toimenpiteitä. Poliisitalolla miehen kunto heikkeni nopeasti ja paikalla ollut ensihoidon yksikkö aloitti välittömästi ensiavun. Mies kuitenkin menehtyi elvytyksestä huolimatta.