Poliisi kaipaa vihjeitä epäillystä pahoinpitelystä Sauvossa

Nyt etsitään kahta mopoilijaa

SAUVO. Lounais-Suomen poliisilaitoksella on tutkinnassa epäilty pahoinpitely Sauvossa. Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja Sauvosta Peimari-Areenan lähettyviltä tiistain 24.10.2017 kello 16 ja kello 17 väliseltä ajalta.

Honda Monkey tyyppisellä mopolla liikkunutta mopoilijaa pyydetään ilmoittautumaan poliisille. Mopoilijalla on ollut koko punainen crossi-mallinen kypärä. Kyseisellä henkilöllä on todennäköisesti havaintoja kyseiseltä ajankohdalta.

Poliisi kaipaa silminnäkijähavaintoja myös Derby-kokoluokan mopolla liikkuneesta mopoilijasta. Mopoilijalla on ollut oranssi takki ja tumma crossi-mallinen kypärä, missä on valkoinen lippa. Mopossa oli vihreät gripit sekä Timeless-merkkinen pehmuste ohjaustangossa.

Havainnot voi ilmoittaa vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi tai soittamalla numeroon 0505637656.

Muokkaus 27.10.

Pahoinpitely osoittautui myöhemmin keksityksi.