June Robinson Trojansin puolustuksen vahvistukseksi

AMERIKKALAINEN JALKAPALLO. Viime kaudella Seinäjoki Crocodilesia edustanut ja pitkään Euroopassa pelannut Greg ”June” Robinson on tehnyt ensi kaudesta sopimuksen Anders Trojansin kanssa. Monipuolinen Robinson on pelannut sekä puolustuksen linjassa että tukimiehen tontilla, ja tuo omalla kokemuksellaan huomattavan lisän turkulaispuolustukseen.

June Robinson on lähtöisin University of Connecticutista ja Euroopassa hän on pelannut vuodesta 2012 lähtien. Ennen saapumistaan viime kaudeksi Suomeen, hän pelasi Ranskassa, Espanjassa, kaksi kautta Ruotsissa sekä toimi valmentajana Italiassa. Ruotsin liigan Linhamn Griffinsin riveissä hän pelasi keskushyökkääjänä ja oli toissakaudella koko liigan juoksutilaston kolmonen. Robinson on 29-vuotias, 188 cm pitkä ja painaa 118 kiloa.

Päävalmentaja Karri Kuuttilalla on selkeä visio siitä, miten Robinson tulee auttamaan joukkuetta.

– Olen tyytyväinen, että saimme Robinsonin vahvistamaan boxia. Kun mietin, kuinka paljon ongelmia hän tuotti guardeillemme viime vuonna, niin tulee olemaan hienoa, kun äijät pääsevät harjoittelemaan häntä vastaan. Hänhän on pitkä ja vahva kaveri, joka ”gets a good jump on the ball”.