Sauvon uusi apteekkari aloittaa punkkibussivierailut, apteekkilehden ja tarjoaa kahvit 24.3.

YRITYSUUTISET. Sauvon uusi apteekkari on hyvinkääläinen Jari Hanski. Hän aloitti apteekkiyrittäjänä Sauvossa 1.3. aikaisemman apteekkari Susann Franzénin vuosien 2010–2015 ajan kestäneiden yrittäjävuosien jälkeen.

Hanski on ollut lääkealalla reilut 13 vuotta, joiden aikana hän on työskennellyt muun muassa eri apteekeissa sekä viimeisimpänä lääketukkukaupassa.

– Siirryin Sauvon apteekkarin työhön lääketukkukaupan vastuunalaisen johtajan ja varatoimitusjohtajan tehtävistä, hän kertoo.

Innovatiivisista toimintatavoista kiinnostuneen Hanskin tavoitteena on kehittää alueen lääkejakelua sekä tuoda kuntalaisille uusia palveluja.

– Alkuun panostamme tietoisuuden lisäämiseen punkkien aiheuttamista vaaroista kutsumalla Saaristolääkäreiden punkkibussin vierailulle apteekkiimme tiistaina 12.4. ja 26.4. kello 15–16.30. Punkkibussista saa puutiaisaivokuumerokotukset kätevästi ja ilman ajanvarauksia, Hanski sanoo.
– Pääsiäisen jälkeen heti huhtikuun alusta ilmestyy myös Sauvon apteekin oma lehti, josta löytyy terveysartikkeleita ja tarjouksia apteekkituotteista. Lehti tullaan jakamaan kotitalouksiin jatkossa kuusi kertaa vuodessa, lisää Hanski.

Hän lupaa, että palveluja pyritään kehittämään jatkossakin aina kun ne edesauttavat alueen toimintaa.

Apteekilla on suuri merkitys Sauvon kirkonkylässä ja palveluiden säilyminen on tärkeää kuntalaisille.

– Kolme ensimmäistä viikkoani on mennyt lähinnä apteekin toimintoihin, asiakkaisiin ja alueeseen tutustuessa. Torstaina 24.3. kutsun asiakkaat kahville apteekkiin, jolloin toivon tapaavani mahdollisimman paljon kuntalaisia, Hanski toivoo.

Katariina Mäkinen-Önsoy