SEURAKUNTA. Raision seurakunta on aloittanut ns. selviytymispakettikeräyksen. Naisille tarkoitettu ”selviytymispaketti” on pesupussi, johon kootaan perushygieniatarvikkeita.

Pesupussiin kerätään mm. alusvaatteita, terveyssiteitä, kampa, hiuspinnejä ja –lenkkeja, palasaippua, hammasharja ja –tahna, deodorantti sekä shampoo.

Keräykseen voi osallistua lahjoittamalla uusia pesupusseja tai niihin tulevia tarvikkeita, kokoamalla itse ”selviytymispaketin”, pyytämällä yrityksiltä lahjoituksia.  Lahjoitukset voi tuoda Raision seurakuntatoimistoon, Kirkkoherrankuja 2, 21200 Raisio, toimiston aukioloaikoina ma, to klo 9.00-15.00, ti klo 9.00-17.00, ke ja pe klo 9.00-13.00 tai muuna aikana soittamalla numeroon 044-7160375.

Voit osallistua keräykseen myös tekemällä vapaaehtoistyötä. Tarvitsemme ihmisiä selviytymispakettien kokoamista ja kuljetusta varten. Jos haluat tulla mukaan, ota yhteyttä diakoniatyöntekijä Leena Niemiseen,leena.a.nieminen@evl.fi tai puh. 044-7160 375.

Pesupussit toimitetaan Pansion vastaanottokeskukseen Mikaelin seurakunnan kautta, jonka alueella vastaanottokeskus sijaitsee. Muihin vastaanottokeskuksiin paketteja jaetaan yhteistyökumppaneiden kautta.

Ihmisten pyynnöstä seurakunta alkaa kerätä selvitymispaketteja myös miehille.