Hartwall jakaa tänään maksutta Novelle-lähdevettä Raisiossa ja Naantalissa

RAISIO, NAANTALI. Hartwall Novelle jakaa tänään rekkalastillisen lähdevettä Raisiossa ja Naantalissa. Jaossa on reilut 10 000 litraa vettä, ja sitä jaetaan 24 pullon pakkauksissa (0,33 l / pullo). Rekka on nyt parkkeerattu Raisiossa kauppakeskus Myllyn parkkipaikalle noin klo 14 saakka, jonka jälkeen se siirtyy jakamaan vettä Naantaliin klo 15 alkaen. Tarkempi paikka Naantalissa ilmoitetaan myöhemmin Novellen Facebook-sivulla.

– Halusimme olla avuksi seudun vesipulassa ja saimme järjestettyä jakoon rekkalastillisen lähdevettä. Jaamme Raisiossa ja Naantalissa kaiken kaikkiaan 33 000 vesipulloa ja toivomme, että siitä on edes hiukan hyötyä tukalassa tilanteessa, kertoo Hartwallin vesien markkinointipäällikkö Heli Kaura.

Raisiossa ja Naantalissa tapahtui maanantaina putkirikko, jonka vuoksi hanavesi tulee keittää ennen juomista. Veden keittokehotus on voimassa toistaiseksi.