Kuparivuoren 4 miljoonan euron tunneliremontti alkaa

NAANTALI. Naantalissa maantiellä 189 sijaitsevan Kuparivuoren tietunnelin rakenteet ja tekniset järjestelmät uusitaan vuosien 2018 ja 2019 aikana. Työt käynnistyvät loppukesällä 2018 ja valmistuvat kokonaan kesäkuussa 2019.

Tunneli suljetaan korjauksen ajaksi ja liikenne ohjataan kiertoreitille Uolevi Raaden kadulle ja Kuparivuorentielle. Kiertoreitti on käytössää elokuusta 2018 maaliskuuhun 2019 ja ruuhkauttaa liikennettä ajoittain.

Korjauksessa uusitaan Kuparivuoren tunnelin eristys- ja verhousrakenne. Samalla tunnelin valaistusta ja muuta tekniikkaa ajanmukaistetaan.

Työn tilaajana toimii Liikennevirasto. Hankkeen kustannusarvio on noin neljä miljoonaa euroa. Urakoitsijana toimii Destia Oy ja rakennuttajakonsulttina Ramboll Finland Oy.