Korpoströmin rantapuoti Strandboden aukeaa 16.6.

PARAINEN. Kesällä koko Korppoo herää eloon ja niin myös kesäkauppa Korpoströmin keskuksen rantapuoti Strandboden. Tänä kesänä kauppa yllättää taas uusilla valikoimauutuuksillaan ja tarkoitus on esitellä saariston parhaimpia tuotteita, kuten tuoreita paikallisia leipomotuotteita. Strandboden on auki 16. kesäkuuta lähtien elokuun puoleen väliin asti.

Strandboden toimii kesäkauppana jo 11 kesää K-kauppias Jörgen Eklundin luotsaaman K-Market Korpo Handelin sivupisteenä.

– Kesäkaupan valikoimissa halutaan erityisesti nostaa esille Turun ja Ahvenenmaan saariston tuottajien tuotteita. Tarjolla on monipuolinen valikoima saaristossa tuotettuja tuotteita – vihanneksia, kalaa, lihaa ja erilaisia juomia. Näitä tuotteita ei mantereelta saa, kertoo Strandbodenin myymäläpäällikkö Kristian Eklund.

– Tänä kesänä valikoimissa on myös erilaisia saariston design-tuotteita ja jopa vaatteita, sillä teemme yhteistyötä laadukkaan saaristohenkisen Holebrook-malliston kanssa. Kesäkauppana emme siis halua olla vain se perinteinen jäätelökioskityyppinen kesäkauppa, vaan paljon enemmän. Toki jäätelö on merkittävä myyntiartikkeli kesäkaupallamme, sanoo Eklund.

Vilkkaimpina kesäpäivinä Strandbodenissa saattaa käydä jopa 350 asiakasta, joten kaupalle on Korpoströmissä todella tarvetta.

– Juhannus ei ole vielä pääsesonki, vaikka ajankohta muutoin saaristossa on erittäin vilkasta. Vilkkain aika on heinäkuu, jolloin ihmiset ovat kesälomalla ja tulevat matkailemaan, veneilemään ja mökkeilemään Korppoon saaristoon, kertoo Eklund.