Classic American Diner saapui Myllyyn – uutuutena donitsihamppari

RAISIO. Yhdestoista American Diner tuo Myllyn kauppakeskukseen amerikkalaisuutta henkivän pysähdyspaikan niin annostarjontansa, sisustuksensa kuin tunnelmansakin puolesta. Ravintolassa nähdään amerikkalainen miljöö neonkyltteineen ja värikkäine kalusteineen. Menun kulmakivinä ovat laaja valikoima ja täyttävät jenkkikeittiön klassikot.

Burgereita löytyy noin 40 eri vaihtoehtoa neljässä eri kategoriassa: Original Diner Burgers, Premium Black Angus Burgers, Chicken Burgers sekä Veggie Burgers. Kasvisvaihtoehtoja on lisätty ja hampurilaispihvin saa halutessaan seitanista valmistettuna.

Kokeilunhaluisille Myllyn American Diner tarjoaa uniikkina uutuutena Donut Burgerin, joko liha- tai kanapihvillä, kera pekonin ja paistetun kananmunan.

– Panostamme burgereissamme ennen kaikkea laadukkaisiin raaka-aineisiin ja autenttisiin makuyhdistelmiin, joiden lisäksi runsaus on kaikki kaikessa. Listalla on tietysti myös muun muassa wingsejä, pihvejä, sandwichejä, pannukakkuja, pirtelöitä sekä amerikkalaiseen tyyliin koko päivän saatavilla oleva tuhti aamiaislautanen Classic Breakfast Platter, kertoo Restamaxin aluepäällikkö Anssi Karppinen.