Varissuon joukkoliikennesuunnitelmat puheenaiheena ensi keskiviikkona

VARISSUO. Varissuon uuden liikennejärjestelyt puhuttavat jo nyt ihmisiä. Siksi Varissuo-Seura järjestää asiasta keskustelutilaisuuden keskiviikkona 30. toukokuuta kello 17.30 Majanummen toimitalolla. Aiheesta alustaa Turun kaupunkisuunnittelun vs. kehittämispäällikkö Juha Jokela. Varissuo-Seura tarjoaa osallistujille kahvit tilaisuuden alussa.

Turkuun suunnitellaan raitiotie- tai superbussilinjaa, jonka yksi päätepysäkki on Varissuolla.

– Uuden linjan päätepysäkkiä on aseteltu Pelttarin kentälle ja pysäkinväleiksi 500–700 m. Miten uusi liikenneyhteys vaikuttaa Varissuon muuhun joukkoliikenteeseen? Joutuuko Varissuo yhden linjan varaan? Säilyvätkö vanhat bussiyhteydet? kysyy Varissuo-Seuran sihteeri Seija Niemi.

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin etsitään vastauksia keskiviikkona.