Naantalin Vuokratalot Oy rakennuttaa savuttomia kohteita

NAANTALI. Naantalin Vuokratalot Oy rakennuttaa Tammiston alueelle osoitteeseen Torpparintie 1 luhtitaloja ja peruskorjaa Nuhjalantie 5B:n koko kerrostalon sisäpuolelta. Molemmat kohteet tulevat olemaan savuttomia. Tupakointi on kielletty huoneistoissa ja kiinteistössä sekä sen välittömässä läheisyydessä. Nämä ovat Naantalin Vuokratalot Oy:n ensimmäiset savuttomat kohteet.

Torpparintie 1 on valtion korkotuella toteutettava vuokratalohanke. Kohteessa on kolme kaksikerroksista luhtitaloa. Asuntoja on yhteensä 33 ja neliöitä 1 764. Yksiöitä on tulossa kaksi, kaksiota 22, kolmioita viisi ja neliöitä neljä.

Rakennustyöt on aloitettu syksyllä 2017 ja työt valmistuvat urakkasopimuksen mukaan marraskuussa 2018. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat yhteensä noin 4 820 000 euroa.

Hankkeen rakentamisesta kokonaisurakalla vastaa Rakennusurakointi S. Tikakoski Oy, jonka aliurakoitsijana toimii LS-Electric Oy sähkötöiden osalta. Rakennuttamistehtäviä hoitaa YH Kodit Oy, projektipäällikkönä Liisa Harmoinen ja rakennustyön valvojana toimii Juha Koski / RKM Koski Oy.

Nuhjalantie 5B remonttiin joulukuussa

Nuhjalantie 5B peruskorjataan kokonaan sisäpuolelta. Työt alkavat joulukuussa 2018 ja kestävät noin 6 kuukautta. Kohteessa uusitaan kaikki seinä- ja lattiapinnat, kalusteet, kodinkoneet, vesijohdot, sähköt sekä viemärit. Kiinteistössä on jo aiemmin korjattu ja lisäeristetty ulkoseinät, ikkunat on uusittu sekä katto on uusittu 2017.

Kohteessa on kuusi pientä kaksiota, 12 isompaa kaksiota ja 12 kolmiota. Hankkeen kokonaiskustannukset ovat yhteensä noin 1 600 000 euroa.

Hankkeen rakentamisesta kokonaisurakalla vastaa todennäköisesti NCC Suomi Oy. Hankkeen rakennuttamistehtäviä hoitaa RTC Vahanen Turku Oy, projektipäällikkönä ja rakennustyön valvojana toimii Heikki Järvinen.