Tatu ja Patu valtaavat Raision kirjaston lauantaina 28.4.

RAISIO. Raision kaupunginkirjastossa järjestetään Tatu ja Patu -tapahtuma lauantaina 28. huhtikuuta kello 10–13. Tapahtumassa on monenlaista toimintaa voimakaksikon faneille. Tatu ja Patu -tietämystä voi koetella tietovisassa ja veljesten jalanjälkiä saa seurata toiminnallisella tehtäväradalla. Tarjolla on myös askartelua, ja herkkuja myy Hauskaa Oppimista NY:n pop-up-kahvila.

Linnateatterin Tatu ja Patu työn touhussa -esitys järjestetään tapahtuman jälkeen. Liput on jo myyty loppuun.

Tapahtuma on osa vanhemmuuden viikkoa, ja sen järjestävät kirjasto-, nuoriso- ja liikuntapalvelut. Teemaviikon tarkoitus on kerätä lapset ja nuoret vanhempineen toimimaan yhdessä.

Aino Havukaisen ja Sami Toivosen luoma Tatu ja Patu -kirjasarja on yksi Suomen menestyneimmistä lasten kirjasarjoista. Tatun ja Patun Suomi voitti Finlandia Junior-palkinnon vuonna 2007 ja vuonna 2010 kirjasarja palkittiin Tietopöllö-palkinnolla.