Kuuntele tarkasti! Naantalilaisrunoilijat tulevat esiintymään Raision kirjastoon maanantaina

RAISIO. Maanantaina 23. huhtikuuta kello 18 Raision kaupunginkirjaston Runonurkan tähtihetkessä esiintyy neljän naantalilaisen naisen ryhmä Runoset. He ovat yhdessä julkaisseet antologian Kuuntele tarkasti.

Antologian ovat kirjoittaneet naantalilaiset Anski Raunio, Inkeri Ahlroth, Kirsi Kanerva sekä Arja Nordlund. Runoset-ryhmä kokoontuu säännöllisesti kirjoittamaan samaa teemaa samaan aikaan.

 – Tapasimme Naantalin opiston luovan kirjoittamisen kursseilla. Pian olimme jo tiimi, ajatukset olivat samansuuntaisia, vaikka meillä jokaisella on tunnistettava kirjallinen tyyli ja ääni. Se onkin rikkautemme, Anski Raunio kertoo.

– Kirjoittaminen vie mennessään, yhteinen aika hupenee hetkessä. Päiväristeilyn totesimme olevan aivan liian lyhyt, joten suunnitelmissa on pidennetty viikonloppu jossakin kirjoittamiseen inspiroivassa ympäristössä. Matka jatkuu, kynät liikkuvat, paperit täyttyvät ja ajatukset tallentuvat luettaviksi, luettaviksi myös ääneen, he selittävät. 

Raision kaupunginkirjaston Runonurkassa (Eeronkuja 2) lähiseudun runoilijat voivat järjestää oman illan. Kirjasto tarjoaa tilat, tuolit ja tiedotuksen.