Kokoomuspoliitikkojen pestit kiertoon Maskussa

MASKU. Kokoomuksen Mauri Halme valittiin täydentämään Maskun kunnanhallitusta Maskun kunnanvaluuston kokouksessa maanantaina 16. huhtikuuta. Halme on toiminut aiemmin kunnanvaltuuston 1. varapuheenjohtajana, joten hänen tilalleen tuli nimetä uusi henkilö. 1. varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti kokoomuksen Aki Simola.

Simola pyysi kuntalain 70 §:n perustuen eroa teknisen lautakunnan jäsenyydestä ja varapuheenjohtajan tehtävästä. Kunnanvaltuusto päätti yksimielisesti ottaa Simolan asian käsittelyynsä. Simolalle myönnettiin ero yksimielisesti.

Simolan tilalle teknisen lautakunnan jäseneksi ja varapuheenjohtajaksi nimettiin yksimielisesti hänen varajäsenenään toiminut Mika Nikula (kok.). Nikulalta vapautuneeseen varajäsenpaikkaan valittiin yksimielisesti Erkki Ojanen (kok.).