Hyväntekeväisyyskonsertti nuorison hyväksi Nousiaisissa

NOUSIAINEN. Nousiaisten Rotaryklubi ja Nousiaisten seurakunta järjestävät hyväntekeväisyyskonsertin lauantaina 12. toukokuuta.

Konsertin solistina tulee olemaan oopperalaulaja, tenori Reijo Ikonen, jonka laajasta repertuaarista kuullaan muun muassa Mauno Kuusiston ajattomia lauluja. Reijo Ikosta säestää hänen vaimonsa Ulla-Stina Ikonen.

Konsertin tuotto jaetaan tasan Nousiaisten rotaryklubin ja seurakunnan välillä, jotka lahjoittavat varat eteenpäin valitsemilleen kohteille.

– Runsas vuosi sitten pidetystä edellisestä konsertista saatujen hyvien kokemusten perusteella lähdimme innokkaina tähän uuteen tapahtumaan, jonka tuoton kohdennamme omalta osaltamme lähialueemme etsivään nuorisotyöhön, vaihto-oppilastoimintaan ja koulujen stipendirahastoihin, kertoo Rotaryklubin presidentti Jarmo Pahikkala.

Seurakunnan osuus lähtee Thaimaahan.

– Ostamalla lipun konserttiimme pääsette nauttimaan laadukkaasta esityksestä ja samalla tukemaan Suomen Lähetysseuran kautta nuoriso- ja kummilapsityötä Bangkokin alueella Thaimassa, sanoo puolestaan Nousiaisten kirkkoherra Juhana Markkula.