Nummenmäellä toimiva Lasi-Jussi Oy sai uudet yrittäjät

Ari Peltonen (vas.) ja Kai Jokinen ovat Jasi-Jussin uudet yrittäjä.

ITÄ-TURKU. Turun vanhimman autonlasiasentamon Lasi-Jussi Oy:n vuonna 1983 perustaneet Jouni Nyrhinen ja Juha Harjula ovat siirtyneet eläkkeelle ja maaliskuun alusta liikkeen uusina yrittäjinä ovat toimineet Ari Peltonen ja Kai Jokinen.

– Olemme innoissamme uudesta ja jatkamme nöyryydellä Juhan ja Jounin pitkää, 35-vuotista yrittäjätaivalta. Vanhoista työntekijöistä Tomi ja entinen omistaja Jouni jatkavat yrityksen palveluksessa, kertovat Peltonen ja Jokinen.

Lasi-Jussi on sertifioitu autolasien erikoisliike Nummenmäellä. Liike edustaa Pilkingtonin, autolaseja ja toimittaa niitä kaikkiin automerkkeihin. Tuuli- ja ikkunalasien lisäksi yrityksen kautta saa myös peilejä ja monipuolisesti erilaisia lasituksia mittatilaustyönä. Erityisesti lasin sisustuskäytössä yrittäjät näkevät suuren kasvupotentiaalin.

– Lasi on näyttävä ja valoisa valinta erilaisiin kodin tiloihin kylpyhuoneista keittiöihin. Lasin käyttö lisääntyy ja on kasvava trendi sisustuksessa. Ruokapöydän suojaamiseksi kannattaa käyttää tyylikästä lasia, joka pidentää merkittävästi pöydän käyttöikää. Portaissa lasikaiteet ovat ajaton ratkaisu, joka tuo sisustukseen tunnelmaa ja tyyliä, Peltonen listaa.

Innovatiiviset toteutustavat ja asiakkaan tarpeen mukaisesti tehdyt mittatilaustyöt laajentavat sisustuksellisen lasin käytön mahdollisuuksia entisestään.

– Lasin käyttö sisustuksessa onnistuu parhaiten, kun ammattilaiset otetaan suunnitteluvaiheessa ajoissa mukaan, täydentää Jokinen.

Peltosella ja Jokisella on molemmilla vuosien kokemus yrittäjinä kaupan alalta ja asiakaspalvelutyöstä.

– Liikkeen sijainti, kilpailukykyiset hinnat, hyvä valikoima sekä joustava, ystävällinen ja asiantunteva palvelu ovat valttejamme. Nautimme asiakaspalvelusta ja vaihdamme mielellämme kuulumisia asiakkaiden kanssa. Toivomme heiltä myös palautetta valikoiman ja palvelujen kehittämisen suhteen, kaksikko sanoo.