Naantalin Yksityislääkärit Oy osaksi Terveystaloa

NAANTALI. Terveystalo on 28. helmikuuta toteutetulla kaupalla ostanut Naantalissa toimivan Naantalin Yksityislääkärit Oy:n. Yhtiön henkilöstö siirtyy Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu entisissä tiloissa.

Vuonna 1982 perustettu Naantalin Yksityislääkärit Oy on yksityinen lääkäriasema, joka tarjoaa yleis- ja erikoislääkärin vastaanottoja, työterveys- ja fysioterapiapalveluja sekä laboratoriopalveluita. Yrityksessä työskentelee kolme työsuhteista työntekijää sekä 25 terveydenhuollon ammattilaista ammatinharjoittajana. Yrityksen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 0,5 miljoonaa euroa.

– Yhdistymisessä Naantalin Yksityislääkärit Oy siirtyy osaksi valtakunnallista Terveystaloa, joka on verkostoltaan ja liikevaihdoltaan Suomen suurin terveyspalveluyritys. Terveystalolla on mahdollisuudet investoida sekä henkilöstön osaamisen että asiakaslähtöisen palvelun kehittämiseen. Hoidon korkea laatu on tärkeää kaikessa toiminnassa sekä meille että Terveystalolle, sanoo toimitusjohtaja Anne-Maj Ristimäki Naantali Yksityislääkärit Oy:stä.

– Toivotamme Naantalin Yksityislääkärit Oy:n osaavan henkilöstön ja ammatinharjoittajat lämpimästi tervetulleeksi Terveystaloon. Yhdistymisen myötä toimipaikkaverkostomme Varsinais-Suomessa vahvistuu ja saamme lääkärikeskuksen myös Naantaliin, toteaa Terveystalon Länsi-Suomen aluejohtaja Mika Vilkki.