Naantalin kylpylälaitoksen historiaa muistellaan Naantalin pääkirjastossa 15.3. klo 10.30

NAANTALI. Naantalilaiset kotiseutuharrastajat Jouko Leino, Olavi Jokinen ja Mirja Kujala muistelevat Naantalin kylpylälaitoksen monivaiheista historiaa ja esittelevät vanhoja valokuvia ja postikortteja Naantalin pääkirjastossa (Tullikatu 11, 2. krs) torstaina 15. maaliskuuta kello 10.30. Jouko Leino ja Olavi Jokinen ovat keränneet pitkään Naantalin historiaan liittyvää materiaalia. Leino kuvaa paljon kotikaupunkiaan ja hänellä on runsas kokoelma vanhoja Naantali-aiheisia valokuvia. Jokinen puolestaan keräilee vanhoja kylpyläesitteitä, Naantali-aiheisia postikortteja sekä kuvataidetta. Pitkäaikainen Naantalin opas Mirja Kujala on luvannut kertoa tilaisuudessa paikallishistorian tarinoita. Muistelutuokioon on vapaa pääsy.