Nousiaisiin saadaan tänään uusi varavesitankki – vapaaehtoiset alkavat toimittaa puhdasta vettä ikäihmisten koteihin

NOUSIAINEN. Nousiaisten kunnassa otetaan käyttöön uusi varavesitankki varaveden jakamista varten tänään tiistaina 6. helmikuuta noin klo 12 alkaen. Tämä varavesitankki sijaitsee Nousiaisten kunnan auditorion läheisyydessä olevalla linja-autopysäkillä (Moisiontie 16, 21270 Nousiainen).

SPR Nousiaisten osasto ja Nousiaisten Lions Club ovat ilmoittaneet auttavansa juomavedenjakelussa kotona asuvia ikäihmisiä, jotka eivät pääse itse hakemaan puhdasta juomavettä.

– Ongelmana on tiedustelujeni mukaan se, ettei kotona asuvien ja kotisairaanhoidon ulkopuolella olevien osoitteita saa mistään, SPR Nousiaisten osaston yhdyshenkilö Leila Lamberg harmittelee.

– Toivommekin, että kaikki asukkaat kiinnittävät huomiota naapureissa asuviin ikäihmisiin ja sairaanaoleviin sekä kertovat heille mahdollisuudesta saada juomavedentoimitusta kotiin. Nyt on varmaan hyvätahtoinen ”naapureiden tarkkailu” sallittua ja jopa suositeltavaa, Lamberg vinkkaa.

Vapaaehtoiset jatkavat veden jakelua niin kauan kuin veden puhdistaminen kestää. Asiassa voi ottaa yhteyttä puhelimitse SPR Nousiaisten osastoon: 040 5450463 Leila Lamberg tai  040 7031025 Arja Hyvärinen.

Myös eri tahot naapurikunnista ovat ilmoittaneet auttavansa Nousiaisten asukkaita tarjoamalla peseytymismahdollisuuksia. Lista pesupaikoista löytyy täältä.