XXXII Turku Super Games -uintikilpailut lauantaina Impivaaran uimahallissa avaavat pitkän radan kauden

UINTI. Åbo Simklubb – Uintiklubi Turku ry:n (ÅSK) järjestää Turussa, Impivaaran uimahallissa 50 m:n radalla pitkän radan kauden avaavat uintikilpailut lauantaina 20. tammikuuta. Nämä FINA-statuksella olevat kilpailut kelpaavat näyttökisoiksi kansainvälisiin arvokilpailuihin. Kilpailuun saapuu kotimaisten uimereiden lisäksi osanottajia myös Virosta.

Kilpailut alkavat lauantaina klo 11, jolloin ohjelmassa on päälajeina kunkin uintimuodon 50 metrin ja 200 metrin matkat. Kunkin uintimuodon klo 17 alkavaan finaaliin pääsevät aamun matkojen yhteistulosten perusteella 16 parasta uimaria.

Kilpailuissa on luvassa jännittäviä kamppailuja muun muassa naisten 50 metrin vapaauinnissa, jossa maajoukkueuimarit Eura Swimming Teamia edustava Tessa Nurminen ja Ida Reini järjestävästä seurasta ottavat mittaa toisistaan. Lajiin osallistuu myös nuorten maajoukkueuimareista Aurajoen Uinnin Reetta Rantakokko ja ÅSK:n Charlotta Edelman. Laji on ohjelmassa noin klo 12:25. Niin ikään nuorten maajoukkueeseen kuuluvat ÅSK:n uimarit Sini Silvennoinen, Emilia Liven ja Emilie Pärnänen nähdään myös kilpailuissa.