Silkkitimpurit Oy valittiin Vuoden yritykseksi Turussa

LÄNSI-TURKU. Ari ja Kimmo Soiniityn perustama Silkkitimpurit Oy on valittu Vuoden yritykseksi Turussa.

– Vuonna 1982 Naantalissa perustetun, keittiökalusteisiin erikoistuneen perheyhtiömme Silkkitimpurit Oy:n menestys perustuu 35 vuoden aikana hankittuun vankkaan kokemukseen keittiökalusteiden myynnistä, sekä asennuksien ammattitaitoisesta hoitamisesta. Yrityksen arvoihin sitoutunut henkilökunta on ollut avainasemassa luodessamme pitkäaikaisia asiakassuhteita ja kasvaessamme Turun vanhimmaksi keittiökalustemyymäläksi, yrittäjät kertovat.

Naantalissa perustettu yritys muutti vuonna 1987 Raisioon ja sieltä Turun Länsikeskukseen Viilarinkadulle 90-luvun laman aikana, jolloin yritys joutui luopumaan tuotannosta ja keskittymään myyntiin.

– Kohderyhmänämme ovat laatua arvostavat kuluttaja–asiakkaat. Silkkitimpurit on muokannut tuotevalikoimaansa ajan vaatimusten mukaiseksi, pyrkien olemaan edelläkävijä laadun sekä malliston suhteen. Edustamamme NOBLESSA-keittiöt on mahdollistanut voimakkaan ja kannattavan kasvun liiketoiminnallemme. Olemme myös pitäneet huolta, että myymälämme esillepano on edelläkävijältä vaadittavalla tasolla. Omat liiketilamme mahdollistavat vakaan kehittymisen myös tulevaisuudessa, yrittäjät toteavat.

Silkkitimpurit Oy:n menestys on osoitus, että vaikeallakin alalla voi menestyä, kunhan tuote ja palvelu kokonaisuudessaan ovat kunnossa.

– Tästä osoituksena on Kauppalehden tekemä listaus vaikeiden alojen menestyjistä, jossa yrityksemme sijoittui toiseksi parhaaksi yritykseksi Suomessa. Lisäksi Kauppalehden menestyjät listauksessa Varsinais-Suomen ja Ahvenanmaan alueella sijoituimme sijalle 10, Soiniityt kertovat.