Raision pappilan Joulumaa on avoinna loppiaiseen

Joulumaa-kierroksella ilosanomaa tuovat enkeli ja tähti. Kuvat: Ragip Önsoy.

RAISIO. Raision seurakunnan Joulumaa on avoinna kaikenikäisille Raision Pappilan perhetalon pihapiirissä loppiaisviikonlopun sunnuntaihin 7.1.2018 saakka. Joulumaassa pääsee etsimään, kurkkimaan ja ihmettelemään jouluisia asioita aina muun muassa jouluisen kodin tapahtumista paimenten kedolle sekä Itämaan tietäjien kadonneita lahjoja etsimään.

Joulumaa-kierrokselle voi tulla koska tahansa kuka tahansa. Opaskartan rastipisteille löytää Pappilan pihassa olevan roskakatoksen seinään ripustetusta postilaatikosta.

Joulumaan kohteissa jouluisen kodin tapahtumat muuttuvat ja jouluevankeliumin tapahtumat etenevät adventin aikana. Rastipisteet, joilta voi esimerkiksi löytää ilosanomaa tuovan enkelin ja kilisevät joulun tiu’ut, osallistavat kävijää erilaisin opettavaisin tehtävin.

TSS