LENTOPALLO. Ottelukohtaisella sopimuksella Loimussa alkukauden pelannut Ossi Rumpunen iskee loppukauden Saksan Bundesliigassa. Viime kauden Bundesliigan pronssijuhliin päättänyt yleispelaaja edustaa kevääseen asti Solingen Volleyta. Rumpusen on tarkoitus pukea uusi pelipaita päälleen jo sunnuntaina, kun Solingen kohtaa kotonaan Dürenin, jota hän edusti viime kaudella.

– Rumpusen alkukauden jakso Loimussa oli molemmille osapuolille hyödyllinen. Loukkaantumisista kärsinyt Loimu olisi ollut vaikeuksissa ilman iki-loimulaisen auttavia käsiä ja Rumpunen taasen sai ylläpidettyä pelivirettä, jonka onnistumisen osoituksena hänen oli tarkoitus pokata sunnuntaina VaLePa-ottelussa diplomi valinnasta Mestaruusliigan marraskuun tähdistökentälliseen, kertoo Raision Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Rumpunen lähtee mielellään Saksaan ja odottaa jo innolla tulevaa, vaikka jättääkin Loimun haikein mielin kesken kauden.

– Tässä on käyty kaikki tunneskaalat läpi. Innolla lähden kohti uutta haastetta. Haluan kiittää pelaajia, valmentajia ja seuraa syksystä ja mahdollisuudesta olla osa joukkuetta. Ja kannattajille suuri kiitos kannustuksesta ja tuesta. Hienoa että viimein löytyi sopiva mahdollisuus ja haaste ulkomailta. Toisaalta on haikeaa jättää joukkuekaverit, seura ja kannattajat kesken kauden. Hyvillä mielin voi kuitenkin jättää porukan, kun tietää, että joka päivä tehdään kovasti töitä ja joukkue kehittyy jatkuvasti, kommentoi pikavauhdilla Saksaan matkustanut Rumpunen.

– Loimu haluaa kiittää omaa kasvattiaan hyvin sujuneesta alkukaudesta ja toivottaa onnea loppukaudeksi Saksaan. Vaikka Rumpunen olisi mielellään nähty Raisiossa kevääseen asti, niin kasvattajaseuralle on hieno hetki kun omia pelaajia pääsee eteenpäin urillaan, Nieminen toteaa.