Loimu pelaa ainakin kaksi Mestaruusliiga-ottelua Turun uudessa palloiluhallissa

LENTOPALLO. Turun seudun penkkiurheilijoiden kauan kaipaama Turun uusi palloiluhalli avaa ovensa tammikuun alussa. Kotoista lentopallon Mestaruusliigaa hallissa nähdään kevätkaudella ainakin kaksi kertaa, kun Loimu iskee hallissa kaksi runkosarjaotteluaan. Muut runkosarjaottelut pelataan tuttuun tapaan Kerttulan liikuntahallissa Raisiossa.

Ensimmäiseen Mestaruusliiga-otteluun Loimun vastustajaksi saapuu keskiviikkona 17. tammikuuta Akaa Volley. Ottelun isäntänä toimii Silja Line, joka on lahjoittanut ottelun ennakkoliput Loimun junioreiden myytäväksi. Junnujen varainhankintamyynnillä pyritään täyttämään uuden hallin lehterit. Toisessa Turku-ottelussaan Loimu kohtaa kuopiolaisen Leka Volleyn perjantaina 23. helmikuuta.

– Yleisöstämme noin puolet ja yhteistyökumppaneista valtaosa tulee Turusta ja muista Raision naapurikunnista, joten Turussakin pelaamista on meiltä paljon kyselty nyt kun turkulaiset ja talousalueen penkkiurheilijat saavat hienon tapahtuma-areenan kaupungin ytimeen. Suomen uusin ja modernein halli antaa uudenlaisia mahdollisuuksia ottelutapahtuman järjestelyyn. Saamme nyt esimerkiksi aitiota myytäväksi yrityksille, kommentoi Loimun toiminnanjohtaja Jani Nieminen.

Loimun Mestaruusliiga-otteluiden lisäksi Turussa isketään hallin avaustapahtumana lentopallon Suomen Cupin finaaliturnaukset neljän nais- ja miesjoukkueen voimin 5.–7.1. Loimu ei selvinnyt finaaliturnaukseen pelaamaan, mutta Loimu toimii tapahtuman järjestelyissä yhteistyössä Lentopalloliiton kanssa. Helmikuun 1. päivänä Kupittaalla isketään lentopallon Mestareiden Liigaa, kun sastamalalainen VaLePa kohtaa turkkilaisen Halkbank Ankaran.