Liedon uusitussa kirjastossa vietetään avajaisia 9.12.

LIETO. Liedon uudistetun kirjaston avajaisia vietetään lauantaina 9. joulukuuta kello 10–15. Liedon Marttayhdistyksen, Liedon kunnan nuorisotoimen ja Kirjan talon yhteistyönä toteutettavan avajaispäivän ohjelmassa on sadutuspaja lapsille uudessa satuhuoneessa, pelejä, askartelua ja muuta mukavaa nuorten osastolla sekä tutustumista kirjaston toimintoihin ja omatoimialueeseen.

Lisäksi tapahtumassa voi nauttia kahvi- ja mehutarjoilusta, kirjoituttaa runomuotokuvansa sekä kuunnella Turun seudun musiikkiopiston oppilaiden taiturointia sekä Sirpa Toivolan esittämää Maria Jotunin Hilda Husso -novelliin perustuvaa monologiesitystä.

Samalla Liedon kirjasto siirtyy osin omatoimiaikakauteen, sillä kirjastoon pääsee jatkossa myös varsinaisen palveluajan ulkopuolella lukemaan lehtiä, lainaamaan ja palauttamaan aineistoa sekä noutamaan varauksia.

TSS