Improvisaatioryhmä Gabel Juhana esiintyy Maskun Kankaisten joulumarkkinoilla

Kankaisten joulumarkkinat ovat tulevana sunnuntaina Maskussa. Kuva: Katja Pohtola.

MASKU. Maskussa sijaitsevan Kankaisten kartanon perinteiset joulumarkkinat järjestetään sunnuntaina 10. joulukuuta kello 14–17. Joulumarkkinoilla on tarjolla paikallistuotteita kuten esimerkiksi leivonnaisia, hunajaa, luomutilan tuotteita, käsitöitä, joulukortteja, koristeita, joulukukkia, keramiikkaa ja käsitöitä.

Untolan mökin joulutuvalla ja pihalla kello 15–16 ohjelmassa on Joulun odotusta Untolassa – tontut joulupuuhissaan -teatteriesitys lapsille ja koko perheelle improvisaatioryhmä Gabel Juhanan toimesta. Pihalla on luvassa makkaran myyntiä, joulukuusikauppias ja seppä takomassa. Navetassa toimii kahvila ja kesäkahvilan tiloissa huovutuspiste lapsille.
Kartano-opastuksia on tarjolla käteismaksulla sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tapahtumaa järjestävän Kankaisten ystävät ry:n infopisteellä myydään tuoreinta Ebba Aminoffin reseptivihkoa, joka keskittyy kalaruokiin.

TSS