Varsinais-Suomen keskustanaiset haluavat Annina Ruottun Varsinais-Suomen piirin varapuheenjohtajaksi

LIETO. Varsinais-Suomen keskustanaiset haluavat Varsinais-Suomen piirin varapuheenjohtajaksi lietolaisen Annina Ruottun. Ruottu on filosofian tohtori, Keskustan puoluehallituksen ja sen työvaliokunnan jäsen, Suomen keskustanaisten varapuheenjohtaja ja Liedon kunnanvaltuutettu.

Varsinais-Suomen keskustanaiset toteaa, että Annina Ruottu on toiminut erinomaisesti tehtävissään sekä ollut aktiivinen ja rakentava henkilö piirissä, mutta myös puolueessa.

– Annina on kokenut, ahkera ja tekee sen minkä lupaa, hän on rohkea nostamaan esiin vaikeitakin asioita. Hänellä on suora yhteys puoluejohtoon, mikä on tärkeää Varsinais-Suomen kannalta. Luotamme Anninaan ja hänen laajaan osaamiseensa sataprosenttisesti, toteaa Varsinais-Suomen keskustanaisten puheenjohtaja Ilona Koivunalho.