TURKU. Turussa 11. marraskuuta kadonneeksi ilmoitettu turkulainen Juuso Salervo on löydetty menehtyneenä Aurajoesta Varvintorin kohdalta keskiviikkona 22. marraskuuta kello 14. Kadonnutta etsittiin yli viikon ajan viranomaisten ja vapaaehtoisten toimesta.

Valvontakameratallenteiden sekä Aurajoesta löytyneiden kenkien perusteella etsinnät keskitettiin Aurajokeen. Aurajoella tehtiin useana päivänä etsintöjä poliisin ruumiskoirien avulla. Poliisi pyysi etsintään virka- ja kalustoapua Rajavartiolaitokselta ja Merivoimilta.

Poliisin mukaan asiassa ei tähän mennessä ole ilmennyt mitään rikokseen viittaavaa. Tutkintaa jatketaan kuolemansyyn tutkintana, minkä vuoksi poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Seutusanomat kirjoitti 16. marraskuuta vapaaehtoisvoimin järjestetyistä etsinnöistä.

Salervon etsintöjä varten perustetussa julkisessa Facebook-ryhmässä julkaistiin keskiviikko-iltana viesti omaisilta:

– Kiitos teille ihmiset välittämisestä ja rakkaudesta. Tieto suuresta työstä, jota te vapaaehtoiset teitte ja kaikki lämpö ja myötäeläminen… ehkä niiden voimin vielä jonakin päivänä jaksaa uskoa tulevaan. Poliisille kiitos etsinnästä.