Raision, Kaarinan ja Paraisten TE-toimistot suljetaan joulukuussa

Syksyllä 2013 aloitettu TE-toimiston palveluverkon tiivistäminen viedään tämän vuoden joulukuussa loppuun. TE-toimiston Raision, Kaarinan ja Paraisten toimipaikat yhdistetään Turun toimipaikkaan 11.12. alkaen. Toimistoverkon tiivistämisen yhteydessä Turun toimipaikka muuttaa Linnankadulta virastotaloon, osoitteeseen Itsenäisyydenaukio 2, jossa asiakkaita palvellaan 11.12. alkaen. Muuton yhteydessä Linnankadun toimipaikka on suljettuna 4.–8.12.

Jäljelle jää neljä toimipaikkaa jotka sijaitsevat Turussa, Salossa, Loimaalla ja

Uudessakaupungissa. Työnantaja- ja yrityspalvelut keskitettiin jo vuoden 2013 alusta näille neljälle paikkakunnalle.

Asiointi TE-toimiston kanssa tapahtuu edelleen ensi sijassa Oma asiointi -verkkopalvelua käyttäen. Oma asiointi on käytettävissä vuorokauden ympäri. Lisäksi TE-toimisto palvelee asiakkaitaan puhelimitse.

Turun toimipaikkaan yhdistyvien toimipaikkojen asiakkailla on mahdollisuus valita, missä Varsinais-Suomen TE-toimiston toimipaikassa jatkossa haluavat asioida silloin kun henkilökohtainen käynti TE-toimistossa on tarpeen. Uudet asiakkaat saavat työnhaun käynnistysvaiheessa tiedon siitä, miten asiointi hoituu.

Raision, Kaarinan ja Paraisten kaupunkien kanssa sovitaan tarvittaessa, miten asiakaspalvelua voidaan jatkossa tuottaa yhteispalveluperiaatteella.

Turussa, Raisiossa, Naantalissa ja Paimiossa osa työnhakijoiden palveluista hoidetaan kunnan toimesta 1.8.2017 alkaneen alueellisen työllisyyskokeilun myötä.