Onninen Express avataan K-Rauta Skanssin yhteyteen

SKANSSI. Turun K-Rauta Skanssin yhteyteen rakennetaan Onninen Express -myymälä ensi keväänä. Noin 900 neliömetrin Onninen Express -myymälä sijoittuu K-Raudan ammattiasiakkaille suunnatun Pro Centerin viereen.

– Haluamme tarjota asiakkaillemme helpon ja nopean ostosreissun: rakennustarvikkeet, rautakauppatuotteet sekä Onnisen tekniset tuotteet saman katon alta niin, että aikaa jää enemmän työntekoon. Uudistamme kaupan kokonaan. Panostamme voimakkaasti kaupan ja ulkomyymälän uudistamisessa asioinnin nopeuteen. Kaikki yritysasiakkaat ovat tervetulleita ostamaan niin K-Raudan kuin Onnisenkin tuotteita. K-Raudan kuluttajamyynti jatkuu ennallaan, K-Rauta-kauppias Juha Huunonen sanoo.

Onninen Express -liiketoiminnasta vastaa Onninen ja K-Rauta-kauppiaana Skanssissa toimii Juha Huunonen. K-Rauta uudistetaan loppuvuoden 2017 ja alkuvuoden 2018 aikana.

Onninen Express -myymälät ovat LVI-, sähkö- ja kylmäalan ammattilaisten noutotukkuja, joita on Suomessa yhteensä 49. Onninen on osa K-ryhmän rakentamisen ja talotekniikan kaupan toimialaa.