Liedossa valittiin nuorisovaltuusto kaudelle 2018–2019

Ensi kauden Liedon nuorisovaltuutetut ovat Oona Laiho (ylh. vas.), Ella Inkinen, Jenna Huhtaniemi, Venla Heinonen, Olivia Pekola, Carita Lindroos (alh. vas.), Venla Jalasjoki, Emilia Heinonen ja Sini Martti. Kuva: Riikka Helenius.

LIETO. Liedon kunnan nuorisovaltuusto (nuva) kaudelle 2018–2019 valittiin torstaina 23. marraskuuta nuorisotila Lempparissa. Ehdolle asettuneet yhdeksän nuorta valittiin ilman äänestystä nuorisovaltuustoon, koska paikkoja on kymmenen.

Nuorisovaltuutetut tulevalle kaudelle ovat Oona Laiho, Ella Inkinen, Jenna Huhtaniemi, Venla Heinonen, Olivia Pekola, Carita Lindroos, Venla Jalasjoki, Emilia Heinonen ja Sini Martti. Valtuutetut ovat 13–18-vuotiaita.

Toimintansa vuonna 2010 aloittaneen Liedon nuorisovaltuuston tavoitteena on tehdä kunnasta entistäkin parempi paikka lietolaisille nuorille. Lisäksi Nuva järjestää mielekästä tekemistä lietolaisille nuorille. Nuva ottaa mielellään vastaan toiveita nuorilta.

TSS