Liedon Säästöpankin Naantalin konttori joutuu sulkemaan ovensa vesivahingon vuoksi

NAANTALI. Liedon Säästöpankki joutuu siirtämään Naantalin konttorinsa toiminnan toistaiseksi toisiin tiloihin. Tullikadulla sijaitsevan taloyhtiön runkoviemäri on romahtanut osittain. Tästä syystä konttorin lattioille on päässyt useampaan otteeseen tulvimaan viemäreiden sisältöä ja runkoviemärin lisäksi Säästöpankin konttoritilat joutuvat nyt remonttiin. Ongelmat kärjistyivät viimeisen viikon sisällä ja päätös remontin alkamisesta jouduttiin tekemään nopeasti.

– Kiinteistön viemäri on oireillut jo jonkin aikaa. Saimme juuri tiedon taloyhtiöltä, että remontti aloitetaan tiistaina 5.12. Teemme kaikkemme, jotta remontti saadaan valmiiksi mahdollisimman nopeasti ja asiakkaat palveltua mahdollisimman hyvin ja joustavasti muissa toimipisteissämme. Remontin kestoaikaa emme vielä tällä hetkellä osaa sanoa, mutta tiedotamme asian etenemisestä kotisivuillamme, sekä konttorin oven ilmoituksessa. Todennäköistä on kuitenkin, että joudumme toimimaan väistötiloissa koko joulukuun, kertoo Liedon Säästöpankin Naantalin konttorin johtaja Saara-Sofia Nieminen.

Naantalin konttorin henkilökunta on sijoitettu remontin ajaksi Raision sekä Turun Kauppatorin konttoreihin ja asiakkaita palvellaan normaalisti näiden konttoreiden tiloissa.