Jyrki Hakkarainen Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajaksi

Lietolainen Jaakko Heininen joutui luopumaan Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtajuudesta. Varapuheenjohtajat tulevat Kaarinasta, Maskusta ja Turusta.

POLITIIKKA. Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokous valitsi aluejärjestön puheenjohtajaksi seuraavaksi toimintavuodeksi yrittäjä Jyrki Hakkaraisen Kiikala-Suomusjärvi-Kiskon Yrittäjistä.

Puheenjohtajavalinta tehtiin Varsinais-Suomen Yrittäjien vuosikokouksessa Turussa keskiviikkona 29. marraskuuta. Puheenjohtajaehdokkaana Hakkaraisen lisäksi oli istuva Varsinais-Suomen Yrittäjien puheenjohtaja, yrittäjä Jaakko Heininen Liedon Yrittäjistä.

Kokous valitsi myös varapuheenjohtajat seuraavalle toimintavuodelle. Varapuheenjohtajiksi valittiin Taija Kavalto Kaarinan Yrittäjistä, Mika Nikula Maskun Yrittäjistä ja Tarja Oikarinen Turun Yrittäjistä.

Varatuomari Jyrki Hakkarainen (s. 1966) toimii Kiskon Laki Oy:n yrittäjänä. Hän on myös istuva Kiikala-Suomusjärvi-Kiskon Yrittäjien puheenjohtaja ja toimii tällä hetkellä Varsinais-Suomen Yrittäjien varapuheenjohtajana.

– Kokemus monipuolisesta järjestötyöstä, strategisesta johtamisesta sekä verkostoissa toimimisesta ovat vahvuuksiani tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle, tärkeintä on kuitenkin into ja palava halu kehittää yrittäjyyttä Varsinais-Suomessa, Hakkarainen totesi kokouksessa pitämässään puheessa.